Hos Budz tror vi ikke på ”One Size Fits All Fitness konseptet”. Vi vet at våre medlemmer har forskjellige størrelser, former og alder med forskjellige mål og ønsker. Alle er vi flinke i noen ting, mens vi finner andre ting mer utfordrende. Med nye øvelser hver gang, vil du ikke gå lei, men i større grad forbli motivert, engasjert og oppnå fantastiske resultater på rekordtid.

Fra dag én vil en du bli utfordret, motivert og nå lenger enn du trodde var mulig, men alltid med din sikkerhet som førsteprioritet. Sammen med oss blir ikke treningen din lenger et pliktløp… den blir den beste delen av dagen din!Budz-konseptet ble utviklet på Island i 2004 og har hatt stor popularitet. Over 20.000 personer har til nå deltatt med stor suksess. Våre treningsprogrammer har skapt noen av de mest veltrente og sterkeste kvinner og menn. Marathon-, Ultramarathon- og Iron Man vinnere samt Strong Man deltakere. Mange har hatt stor suksess som atleter. Likevel går vår største glede til de mange menneskene som programmene og øvelsene våre har endret.

Det er de som driver oss og holder oss motivert. For oss er Budz en livsstil, - noe som er sterkt forbundet med å få mennesker til å leve et sunnere liv gjennom harde resultatorienterte øvelser og samarbeidsprogrammer.

Du kan også følge oss!